Heeft u interesse om te komen wonen in dit gebied Achter de Duinen? De woningen van Boomgaerde gaan begin juli 2021 in verkoop. Aanmelden als belangstellende kan op de website www.boomgaerde.nl.

Achter de schermen vinden momenteel veel voorbereidende werkzaamheden plaats. Boomgaerde is een van de projecten in het gebied Achter de Duinen. Het project omvat 184 woningen verdeeld over drie deelplannen in een groene, waterrijke en landschappelijke setting. Door in  ook daadwerkelijk bomen in de vorm van een boomgaard te plaatsen, worden sfeervolle groene woonbuurten gecreëerd. Op dit moment worden de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd.

Verkoop van de woningen 

De woningen worden gebouwd en verkocht door Ontwikkelingscombinatie Westland VOF – bestaande uit Novaform Vastgoedontwikkelaars West B.V. en Van Mierlo Planontwikkeling BV. Wilt u als eerste op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Boomgaerde? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op www.boomgaerde.nl

Alle informatie over deze nieuwe wijk in het gebied Achter de Duinen kunt u vinden op de website van Boomgaerde: een vogelvlucht visualisatie, details over de woningtypen en de prijsindicaties.