In een nieuwbouwhuis Achter de Duinen voelt elke dag een beetje als vakantie

In een nieuwbouwhuis van Achter de Duinenwoon je omdat je graag buiten bent. In de natuur. Weer of geen weer. Genietend van de zon of de wind trotserend.

Koop een huis in Achter de Duinen en woon straks aan de kust

Kiten, surfen, zwemmen of simpelweg op een handdoekje genieten van het zicht op de zee. Zo vier jij straks je vrije dagen als je een nieuwbouwwoning koopt in Achter de Duinen. Of ga je het schitterende kustgebied op een ander manier ontdekken? Lekker wandelen door de duinen, uren langs het strand slenteren en fietsen of skaten tot voorbij Den Haag. Er is een herkenbaar netwerk van recreatieve wandel- en fietsroutes. Deze routes voeren langs mooie plekjes, maar vormen ook een structuur die de diverse toeristische bestemmingen aan elkaar smeedt.

Genieten op en rond het water in Achter de Duinen

In Achter de Duinen kun je je zinnen ook verzetten óp het water in de wijken. Met een sloep of kano vaar je langs de mooiste plekken die een cultuurhistorische betekenis hebben. Door horeca die je op de route treft, maak je van een boottocht echt een uitje. En dat in je eigen buurt. En zoals het een echte Westlander betaamt, stop je natuurlijk even bij de kas om gezond te eten of gezond eten te halen.

Struinen door de duinen, zwemmen in de zee en ontspannen in het park

In Achter de Duinen hebben we zee, strand, duinen en water. Maar wist je dat dit gebied ook heel veel mooi groen heeft zoals Park Madestein en Landgoed Ockenburg? Hier kun je heerlijk wandelen en de rijke historie van het gebied proeven. Last but not least is Achter de Duinen dé plek voor ruiters door de vele maneges en ruiterpaden.