Wonen aan de kust tussen Monster en Den Haag

Tussen Monster en Den Haag komt een fantastische nieuw woongebied voor iedereen. Kassen maken plaats voor nieuwbouwhuizen. Iedereen kan hier zijn thuis kan vinden. Door deze transformatie is het mogelijk om op één van de mooiste plekken bij de kust een nieuwbouwwoning te kopen. Achter de Duinen, in het Westland en om de hoek van Den Haag.

Wonen aan de zee, bij strand en duinen en het park om de hoek

We kunnen rustig stellen: een buitenzinnige kans. Want nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige duingebied nieuwbouw gerealiseerd. Hier voel je je thuis als je kiest voor een buitenleven tegen de Randstad aan. Stel je eens voor: een leven waar het strand zich altijd op loopafstand bevindt. Het ultieme, vrije buitenleven. Puur en ontspannen.

Hoogwaardige woningen passend bij deze tijd

Voor de ontwikkeling van de nieuwe buurten ligt het ambitieniveau hoog. We benutten de oorspronkelijke kwaliteiten van de locatie. Daarbij voegen de projectontwikkelaars nieuwe kwaliteiten toe in de vorm van huizen die passen bij de hoge eisen die mensen vandaag de dag aan hun leefomgeving stellen.