Toe aan wonen achter de duinen?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en meld u aan voor de nieuwsbrief.

EMAIL: info@obwz.nl

MA WO DO | 8:30 uur – 17:00 uur

Veelgestelde vragen

=

Zijn de kavels al in verkoop?

De kavels Achter de Duinen (Westmade-Noord) zijn sinds het voorjaar van 2023 in verkoop. Informatie vindt u op www.kavelsachterdeduinen.nl

 Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief wordt u ook op de hoogte gebracht van het aanbod en de verschillende verkoopfasen. Ook melden wij dit op deze website en onze social mediakanalen.

=

Wat voor woning kan ik straks bouwen?

Het leuke van een kavel is dat u zelf uw droomhuis kunt ontwerpen. Voor de nieuwe woonwijk zijn uitgangspunten opgesteld waar de woning straks aan moet voldoen. Deze staan in het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan dat als bijlage bij het bestemmingsplan is gevoegd. Op basis van de stukken wordt voor de kavels nog een individueel ‘paspoort’ opgesteld waarin de bouwmogelijkheden zijn opgenomen.
=

Kan ik op dit moment al iets doen?

Gemeente Westland heeft geregeld dat mensen die staan ingeschreven in het woningzoekendenbestand voor een nieuwbouwwoning, voorrang krijgen. Dat geldt ook voor het kopen van een kavel. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt om in aanmerking te komen voor een nieuwbouw koopwoning of een kavel. Dus wilt u in aanmerking komen voor een woning, schrijft u zich dan in bij de gemeente Westland.

=

Heeft u nog een andere vraag?

Stuur uw mail naar info@obwz.nl dan krijgt u zo snel als mogelijk reactie.