HET ULTIEME GEVOEL VAN THUIS

BUITENLEVEN, BUITENWONEN, BUITENWERKEN

BUITENLEVEN, STRAND & DUINEN

We kunnen rustig stellen: een buitenzinnige kans. Want nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige duingebied nieuwbouw gerealiseerd. Hier kiest u voor een geweldig buitenleven tegen de Randstad aan. Een leven waar het strand zich altijd op loopafstand bevindt. Het ultieme, vrije buitenleven. Puur en ontspannen.

VOORZIENINGEN IN DE BUURT:

N

ONTSPANNING

Achter de Duinen staat voor zee, strand, duinen en water. Maar wist u dat dit gebied ook heel veel mooi groen heeft met Park Madestein en Landgoed Ockenburgh om de hoek? Hier kunt u heerlijk wandelen en de rijke historie van het gebied proeven. Last but not least is Achter de Duinen dé plek voor ruiters door de vele maneges en ruiterpaden.

N

VERENIGINGSLEVEN

In een dorp als Monster weet u dat het wel snor zit met het verenigingsleven. De sportvoorzieningen zijn goed georganiseerd, vooral ook lekker buiten natuurlijk. U kunt het zo gek niet bedenken of de sport is hier te beoefenen. Natuurlijk met als grote extra het rijke aanbod van watersporten aan zee. En de ruimte om door de duinen hard te lopen of door de polder te wandelen of te fietsen is ongeëvenaard.

N

DAGELIJKSE ZAKEN

Boodschappen doen, naar school gaan en sporten is ook mogelijk in Monster. Maar ook Den Haag ligt met een paar minuten rijden binnen handbereik. In Monster alleen al zijn vier basisscholen en middelbare scholen. De ‘kleintjes’ kunnen ook nog in het nabijgelegen Loosduinen naar school. En gaan de kinderen studeren? Dan bieden Den Haag en Delft volop studiemogelijkheden, zelfs als u op zoek bent naar een internationale school. The International School The Hague staat bijzonder goed aangeschreven.

Bereikbaarheid

Monster ligt in Zuid-Holland in het noorden van de regio Westland en de gemeente Westland. Het grenst in het oosten aan Den Haag en Poeldijk, in het noorden aan Ter Heijde en in het het zuiden aan de woonplaatsen van Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Via de provinciale weg N211 bent u met de auto binnen no time in Den Haag of Rotterdam. Maar ook met het OV zijn de naastgelegen steden goed bereikbaar.

Overal dichtbij:

N

DEN HAAG

Lekker winkelen, terrasje pakken of breng een bezoek aan de Tweede Kamer. Het is super fijn wonen met deze mooie stad achter de duinen om de hoek.

N

MONSTER

Monster is een gezellige plaats, met hartelijke inwoners en de saamhorigheid van een echt dorp.

N

NAALDWIJK

In het hart van het Westland ligt Naaldwijk. Met een ruim aanbod aan winkels en restaurantjes heeft deze gezellige plaats grote aantrekkingskracht op de buurt.

RECREATIE

Kiten, surfen, zwemmen of simpelweg op een handdoekje genieten van het zicht op de zee. Zo viert u straks uw vrije dagen als u een nieuwbouwwoning koopt in Achter de Duinen. Of ontdekt u het schitterende kustgebied op een ander manier? Lekker wandelen door de duinen, uren langs het strand slenteren en fietsen of skaten tot voorbij Den Haag. Er is een herkenbaar netwerk van recreatieve wandel- en fietsroutes. Deze routes voeren langs mooie plekjes, maar vormen ook een structuur die de diverse toeristische bestemmingen aan elkaar smeedt.

ELKE DAG VAKANTIE:

N

KITEN, SUPPEN, SURFEN OF ZWEMMEN

Op het ruime strand van Monster kan elke watersporter zijn energie kwijt.
N

VAREN, FIETSEN, PAARDRIJDEN OF HARDLOPEN

Lekker varen over de Nieuwe Vaart, langs de Uithof door Wennetjessloot en Hollewatering Poeldijk. Of kiest u voor een mooie (fiets)tocht door de duinen. Naast de zee valt er hier heel veel moois te ontdekken.

N

STRUINEN DOOR DE DUINEN

Maak heerlijke wandelingen met klimmen en dalen over de vele wandelpaadjes en rust uit met het uitzicht vanaf een mooie duintop.