Monster – Den Haag

GEBIEDEN IN ONTWIKKELING

In het langgerekte gebied tussen Monster en Den Haag ontwikkelen we meerdere nieuwbouwbuurten met elk een krachtige, eigen identiteit zoals Westmade-Noord, Westmade-Zuid Santhorsthof, Schelpenduin en Madewater. Santhorsthof en Schelpenduin zijn in de afgelopen jaren gerealiseerd.

Op dit moment is het plangebied Westmade-Noord in voorbereiding. In dit deelplan komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Op 18 januari 2023 is het bestemmingsplan voor Westmade-Noord onherroepelijk geworden. De verkoop en realisatie van de woningen in de plannen Boomgaerde, Duyn, Noorderduin en Kavels Achter de Duinen kunnen gaan starten.

KAVELS

In het gebied is ook ruimte gereserveerd voor vrije kavels waar u volgens uw eigen wensen een villa kunt (laten) ontwerpen en bouwen. Bekijk hier de mogelijkheden en hoe u in aanmerking komt voor een van deze schitterende woonplekken.

INFORMATIE KAVELS

BOOMGAERDE

Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort een levendige, nieuwe woonwijk, Boomgaerde. Een groene wijk waarin alles in het teken staat van buiten. Meer weten over alles wat Boomgaerde te bieden heeft?

INFORMATIE BOOMGAERDE

NOORDERDUIN

Op zoek naar het vakantiegevoel in uw eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Noorderduin ligt op een unieke plek: vlak achter de duinen.

INFORMATIE NOORDERDUIN

Fasering gebiedsontwikkeling

Z

Planvorming met de omgeving

Z

Uitwerken stedenbouwkundig plan

Z

Bestemmingsplanprocedure

Op 18 januari 2023 is het bestemmingsplan Westmade-Noord onherroepelijk geworden. 

V

Voorbelasten

Grond wordt voorbereid voor het bouwen.
V

Selecteren van de projectontwikkelaars

Er zijn diverse projectontwikkelaars voor Westmade-Noord geselecteerd zoals Van Mierlo/Novaform, Mahler Vastgoed en BPD Gebiedsontwikkeling.

V

Woonrijp maken

Het afwerken van de openbare delen voor uiteindelijk gebruik.

STAND VAN ZAKEN 

Van ontwikkeling tot kavelverkoop

h

Afronden procedure bestemmingsplan

Het aangepaste bestemmingsplan Westmade-Noord is in 2020 vastgesteld door de gemeente Westland. Op 18 januari 2023 is het bestemmingsplan voor dit deelgebied onherroepelijk geworden. 

Klaarmaken gronden voor de bouw

In het gebied Westmade-Noord wordt hard gewekt aan de voorbereidingen voor het bouwrijp maken.

Kavels in verkoop

 Voor de verkoop van de kavels in project Kavels Achter de Duinen werken wij samen met Olsthoorn Makelaars en Borgdorff Makelaars. Zij kunnen u straks alles vertellen over de kavels, de ligging, de regels en de kosten. De kavels gaan naar verwachting in het 1e kwartaal van 2023 in verkoop

Bent u klaar voor het buitenleven?

Lijkt het u wat om buitenzinnig te wonen in één van de nieuwe buurten Achter de Duinen? Laat dan uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden.

GEBIEDEN

Eén met de natuur in Wonen achter de duinen

TUSSEN MONSTER EN DEN HAAG

Tussen Monster en Den Haag komt een fantastische nieuw woongebied voor iedereen. Kassen maken plaats voor nieuwbouwhuizen. Iedereen kan hier zijn thuis kan vinden. Door deze transformatie is het mogelijk om op één van de mooiste plekken bij de kust een nieuwbouwwoning te kopen. Achter de Duinen, in het Westland en om de hoek van Den Haag.

De buurten van Achter de Duinen hebben allemaal een eigen sfeer. In het langgerekte gebied tussen Monster en Den Haag komen meerdere nieuwbouwbuurten met elk een krachtige, eigen identiteit. Wonen Achter de Duinen betekent dat je één bent met de natuur. Hier zijn de duinen, het strand, de zee én weelderig groen altijd dichtbij. Maar hoe je Achter de Duinen woont, verschilt.

Van gezellige Westlandse tot eigentijdse architectuur
De architectuur van de verschillende buurten loopt uiteen: van lommerrijk en statig tot dorps en gezellig Westlands Ook als je je aangesproken voelt door een eigentijdse architectuur en leefstijl,is jouw thuis Achter de Duinen. Op een later moment tonen we je hier meer informatie over de verschillende buurten in het nieuwbouwgebied ‘Achter de Duinen’.

 

Wonen aan de zee, bij strand en duinen en het park om de hoek
We kunnen rustig stellen: een buitenzinnige kans. Want nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige duingebied nieuwbouw gerealiseerd. Hier voel je je thuis als je kiest voor een buitenleven tegen de Randstad aan. Stel je eens voor: een leven waar het strand zich altijd op loopafstand bevindt. Het ultieme, vrije buitenleven. Puur en ontspannen.

Hoogwaardige woningen passend bij deze tijd
Voor de ontwikkeling van de nieuwe buurten ligt het ambitieniveau hoog. We benutten de oorspronkelijke kwaliteiten van de locatie. Daarbij voegen de projectontwikkelaars nieuwe kwaliteiten toe in de vorm van huizen die passen bij de hoge eisen die mensen vandaag de dag aan hun leefomgeving stellen.

Lijkt het u wat om buitenzinnig te wonen in één van de nieuwe buurten Achter de Duinen? Laat dan uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden.

WAAR KAN IK ME VOORBEREIDEN?

Volg ons op onze social-media kanalen en hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

recreatie

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA