Monster – Den Haag

GEBIEDEN IN ONTWIKKELING

In het langgerekte gebied tussen Monster en Den Haag ontwikkelen we meerdere nieuwbouwbuurten met elk een krachtige, eigen identiteit zoals Westmade-Noord, Westmade-Zuid Santhorsthof, Schelpenduin, Madewater en De Nieuwe Duinvallei. Santhorsthof en Schelpenduin zijn in de afgelopen jaren gerealiseerd, hier wordt volop – in duinsferen – gewoond. Op dit moment is Westmade-Noord in ontwikkeling. 

WONEN IN WESTMADE-NOORD 

In Westmade-Noord komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Op 18 januari 2023 is het bestemmingsplan voor Westmade-Noord onherroepelijk geworden. De verkoop en realisatie van de woningen in de woonbuurten Boomgaerde en Noorderduin en project Kavels Achter de Duinen is in volle gang. Project Duyn is 100% verkocht, de bouw is in de zomer van 2023 gestart. De bouw van de 1e fasen van Noorderduin en Boomgaerde is in voorbereiding. 

KAVELS

In het gebied is ook ruimte gereserveerd voor vrije kavels waar u volgens uw eigen wensen een villa kunt (laten) ontwerpen en bouwen. Bekijk hier de mogelijkheden en hoe u in aanmerking komt voor een van deze schitterende woonplekken.

INFORMATIE KAVELS

BOOMGAERDE

Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort een levendige, nieuwe woonwijk, Boomgaerde. Een groene wijk waarin alles in het teken staat van buiten. Meer weten over alles wat Boomgaerde te bieden heeft?

INFORMATIE BOOMGAERDE

NOORDERDUIN

Op zoek naar het vakantiegevoel in uw eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Noorderduin ligt op een unieke plek: vlak achter de duinen.

INFORMATIE NOORDERDUIN

Fasering gebiedsontwikkeling

Z

Planvorming met de omgeving

Z

Uitwerken stedenbouwkundig plan

Z

Bestemmingsplanprocedure

Op 18 januari 2023 is het bestemmingsplan Westmade-Noord onherroepelijk geworden. 

V

Voorbelasten

Grond wordt voorbereid voor het bouwen.
V

Selecteren van de projectontwikkelaars

Er zijn diverse projectontwikkelaars voor Westmade-Noord geselecteerd zoals Van Mierlo/Novaform, Mahler Vastgoed en BPD Gebiedsontwikkeling.

V

Woonrijp maken

Het afwerken van de openbare delen voor uiteindelijk gebruik.

STAND VAN ZAKEN 

Van ontwikkeling tot kavelverkoop

h

Afronden procedure bestemmingsplan

Het aangepaste bestemmingsplan Westmade-Noord is in 2020 vastgesteld door de gemeente Westland. Op 18 januari 2023 is het bestemmingsplan voor dit deelgebied onherroepelijk geworden. 

Klaarmaken gronden voor de bouw

In het gebied Westmade-Noord is hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van de gronden. Project Duyn start als eerste in augustus 2023 met de bouw van 11 woningen. 

Kavels in verkoop in Westmade-Noord

Voor de verkoop van de kavels werken wij samen met Olsthoorn Makelaars en Borgdorff Makelaars. Zij vertellen u alles over de locatie, de ligging, de regels en de kosten. Fase 1 van Kavels Achter de Duinen is nu in verkoop.

Bent u klaar voor het buitenleven?

Lijkt het u fijn om buitenzinnig te wonen in één van de nieuwe buurten in het gebied Achter de Duinen? Laat dan uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden.

GEBIEDEN

Eén met de natuur wonen in Achter de Duinen

ZEE, STRAND, PARK EN DUINEN

Tussen Monster en Den Haag komt een fantastisch nieuw woongebied. Kassen maken plaats voor nieuwbouw. Door deze transformatie is het mogelijk om op één van de mooiste plekken langs de kust een woning te kopen of zelf te realiseren. Maak kennis met Achter de Duinen, in het Westland, om de hoek van Den Haag.

Wonen Achter de Duinen betekent dat u één bent met de natuur. Hier zijn de duinen, het strand, de zee én weelderig groen altijd dichtbij. Maar hoe u Achter de Duinen woont, verschilt. De buurten van Achter de Duinen hebben allemaal een eigen krachtige woonsfeer en eigen identiteit.

Van gezellige Westlandse tot eigentijdse architectuur
De architectuur van de woningen loopt uiteen: van lommerrijk en statig tot dorps en gezellig Westlands. Ook als u zich aangesproken voelt door een eigentijdse architectuur en leefstijl, vindt u uw thuis in Achter de Duinen.

 

Wonen aan zee, bij strand en duinen en het park om de hoek
Wonen Achter de Duinen is een buitenzinnige kans. Want nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige duingebied nieuwbouw gerealiseerd. Hier kunt u het echte kust- en buitenleven proeven, tegen de Randstad aan. In een omgeving waar het strand zich altijd op loopafstand bevindt. Het ultieme, vrije buitenleven. Puur en ontspannen.

Hoogwaardige woningen passend bij deze tijd
Het ambitieniveau ligt hoog. Met als uitgangspunt de oorspronkelijke kwaliteiten van de bestaande gebieden. Daarbij voegen de ontwikkelaars nieuwe kwaliteiten toe in de vorm van huizen die passen bij de hoge eisen van vandaag de dag. Met veel aandacht voor het landschap en de openbare ruimte. 

Wilt u buitenzinnig wonen in één van de nieuwe buurten Achter de Duinen? Bekijk het actuele woningaanbod en / of laat uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden.

WAAR KAN IK ME VOORBEREIDEN?

Volg ons op onze social-media kanalen en hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

recreatie

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA