Alle dagelijkse boodschappen doe je Achter de Duinen

Wie een nieuwbouwwoning in Achter de Duinen koopt, doet zijn boodschappen in het centrum van Monster of in Winkelcentrum Loosduinen in Den Haag, op een paar minuten rijden. Voor een middag shoppen kun je alle kanten uit: wordt het Den Haag, ’s-Gravenzande, Naaldwijk of misschien toch Rotterdam?

Sporten Achter de Duinen: natuurlijk vooral lekker outdoor

Als je in een dorp als Monster of bij een dorp gaat wonen, weet dat het wel snor zit met het verenigingsleven. Zo is het ook Achter de Duinen. De sportvoorzieningen zijn goed geregeld, vooral ook lekker buiten natuurlijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of de sport is hier te beoefenen. Natuurlijk met als grote extra op andere dorpen het rijke aanbod van watersporten. En de ruimte om in je eentje door de Duinen hard te lopen of door de polder te fietsen is ongeëvenaard.

Scholen in soorten en maten Achter de Duinen

Heb je kinderen? In Monster alleen al zijn vier basisscholen en middelbare scholen. De ‘kleintjes’ zouden ook nog in Loosduinen naar school kunnen. En gaan de kids studeren? Dan bieden Den Haag en Delft volop studiemogelijkheden, zelfs als je op zoek bent naar een internationale school. The International School The Hague staat bijzonder goed aangeschreven.

Achter de Duinen is goede zorg altijd dichtbij

Achter de Duinen is goede zorg altijd dichtbij: alleen in Monster zijn al 3 huisartsenpraktijken. En net over de grens met Den Haag vind je er nog veel meer. Natuurlijk zijn er in het dorp ook fysiotherapeuten, tandartsen en veel andere zorgverleners.