Noorderduin is een van de nieuwe woonbuurten in Westmade-Noord met een onderscheidend woonconcept. Het project kenmerkt zich door de bijzondere ‘kustarchitectuur’ die doet denken aan ‘The Hamptons’ in de Verenigde Staten. De veranda’s en het tot in de wijk doorgetrokken duinlandschap maken Noorderduin een in het oog springende locatie om te wonen.

De datum van de online start verkoop van Noorderduin fase 1 in Monster is bekend. Op donderdag 23 maart vanaf 15.00 uur is het mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s).

Fase 1 van Noorderduin bestaat uit 60 woningen. De diversiteit van de woningtypes – zowel in indeling als prijsklasse – maakt Noorderduin een wijk waar veel gezinnen hun droomwoning kunnen vinden. Uiteraard voldoen de woningen aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd en profiteer je van de voordelen van een huis met energielabel A+++, zoals een laag energieverbruik en (eventuele) korting op de hypotheek. Je woont al in Noorderduin fase 1 vanaf € 419.850 v.o.n.

Zie jij jezelf al genieten van de zomeravondzon op de veranda, terwijl je eerder die dag in nog geen tien minuten naar huis bent gefietst vanaf het strand? Dan is Noorderduin hét project voor jou. Op donderdag 23 maart vanaf 15.00 uur heb je de mogelijkheid om je via de projectwebsite in te schrijven op maximaal vijf bouwnummers naar keuze. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 31 maart 12.00 uur, want dan sluit de registratie.

Wanneer je geregistreerd staat in het gemeentelijke registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in het Westland krijg je voorrang bij de toewijzing. Je kunt je registreren op de website van Gemeente Westland. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een woning. Let op! Wanneer je inschrijft voor een woning op de projectwebsite van ontwikkelaar BPD, dan dient de hoofdinschrijver gelijk te zijn aan de inschrijving in het gemeentelijke woningzoekende bestand.

Bekijk het complete woningaanbod in fase op: https://www.nieuwbouw-noorderduin.nl/woningen