Project Noorderduin dat opvalt door zijn bijzondere architectuur en prachtige ligging achter de duinen krijgt een vervolgfase! Maak nu kennis met Noorderduin Fase 3, uw kans om een woning in dit populaire project te bemachtigen. Al vele kopers in fase 1 en fase 2 kozen voor deze bijzondere locatie langs de duinen van Monster. Noorderduin Fase 3 bestaat uit 66 woningen, variërend van rijwoningen onder de NHG-grens tot royale twee-onder-een-kapwoningen. U woont al in Noorderduin vanaf € 449.850,- v.o.n.

Noorderduin wordt een unieke woonbuurt in Westmade-Noord Monster. Door de ligging nabij duingebied Solleveld heeft u hier altijd een vakantiegevoel. En dat komt mede door de bijzondere stijl van de woningen. ‘Kustarchitectuur’, zoals architect Britta van Egmond het ook wel noemt. Geïnspireerd op ‘The Hamptons’ in de Verenigde Staten. Een groot deel van de woningen heeft een grote veranda. Op dit verlengstuk van uw woning geniet u ieder moment van de dag van het goede leven.

Bent u een liefhebber van strand- en zee? Dan woont u in Noorderduin goed. Vijf minuten fietsen en u bent bij het strand van Monster of Kijkduin. Wanneer u na een relaxte dag thuis de veranda oploopt behoudt u het vakantiegevoel door de opzet en uitstraling van Noorderduin, waarbij het duinlandschap is doorgetrokken in uw woonbuurt. Of u nu kiest voor een tussenwoning van 109 m2 of een twee-onder-een-kapwoning van 190 m2, in Noorderduin is uw woonbeleving net even anders. Het is nu al mogelijk om al in te schrijven als belangstellende voor Noorderduin Fase 3 en uw voorkeuren aan te geven.

De online verkoop start op woensdag 24 januari a.s. vanaf 15.00 uur. Schrijf deze datum alvast in uw agenda. Wanneer u zich aanmeld als belangstellende wordt u ook op de hoogte gehouden middels nieuwsbrieven.

Meer informatie over Noorderduin Fase 3.