Op 16 mei 2024 hebben Van Mierlo en Novaform samen met de toekomstige bewoners en betrokken partijen van nieuwbouwproject Boomgaerde fase 1a in Westmade-Noord Monster, het feestelijke startsein gegeven voor de bouw. Fase 1a bestaat uit 44 woningen en is in februari dit jaar al gestart. Het event betrof een symbolisch startsein waarbij alle nieuwe bewoners waren uitgenodigd. Het werd een feestelijke middag!

Na een welkomstwoord van Niels van Ginkel (Ontwikkelingscombinatie Van Mierlo-Novaform) nam projectleider Martin Beishuizen van Van Mierlo het woord. Hij nodigde de koper van bouwnummer 27 uit om samen met de ontwikkelaar en bouwer de feestelijke handeling uit te voeren. Onder begeleiding van het projectteam, confetti én muziek werden de eerste naden op de begane grondvloer gestort. Terug in de tent bracht Jan Groeneveld namens Van Mierlo Bouwprojecten een toost uit. Nadat iedereen op de hoogte was gebracht van de bouwplanning werd het glas geheven op een voorspoedige bouw! De middag werd afgesloten met een gezellige borrel, waar de toekomstige bewoners elkaar beter konden leren kennen. Bij het afscheid kreeg iedereen heel toepasselijk, een biologische fruitbox cadeau. Kortom, een vruchtbaar en feestelijk begin van Boomgaerde!

Meer over Boomgaerde
De mooiste dingen groeien op vruchtbare grond. Laat dat nu het geval zijn in Boomgaerde, tussen Monster en Den Haag. Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden verschijnt een levendige, nieuwe woonwijk. In Boomgaerde geniet je het hele jaar door van het heerlijke buitenleven. In een van die 184 woningen de in fasen worden verkochten. Het aanbod bestaat uit familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s en herenboerderijen. Allemaal met hun eigen uitstraling, maar tóch samen één geheel.

De 44 woningen in fase 1a zijn uitverkocht! In fase 1b, bestaande uit 37 woningen zijn er nog enkele woningen te koop. Op 14 mei jl. is de hoerabrief verstuurd, wat betekent dat er groen licht is gegeven om in september te starten met de bouw. Boomgaerde fase 2 is momenteel in ontwikkeling. Naar verwachting start de verkoop in Q3 2024. Lees meer over het project en het aanbod op www.boomgaerde.nl.